Voorstellen

Graag wil ik mij even aan U voorstellen!

Mijn naam is Eliza van Oosten en heb inmiddels alweer 11 jaar trimmers ervaring! 

Hoe ik op het idee gekomen ben om (parttime) katten te trimmen bij U thuis?
Ik heb 7 jaar als dierenartsassistente gewerkt en het gebeurde regelmatig dat er katten (en knaagdieren) in de praktijk kwamen waarbij de vacht helemaal vervilt was. De kat ging dan onder narcose en werd geschoren. Maar stress bij de kat in een dierenpraktijk of in een trimsalon kan soms zo hoog oplopen,dat ik op zoek ben gegaan naar een andere mogelijkheid.

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd katten trimster (geen honden) en heb al doende veel ervaringen opgedaan in het behandelen van katten vachten, zowel in de praktijk als bij de mensen thuis.
Het werken met katten vereist veel geduld en ik ben trots op mijzelf dat ik zoveel goede resultaten boek.
Om het gedrag van de kat nog beter te kunnen begrijpen heb ik in januari dit jaar een cursus Kattengedrag van Sonja gevolgd aan de Martin Gaus Academie.

Als ik bij U op bezoek kom is een goede samenwerking met de eigenaar belangrijk. Niet alleen voor de koffie, maar ook voor assistentie bij de behandeling van uw dier.

Niet alleen langharen maar ook kortharen en knaagdieren zijn bij mij welkom. Het komt regelmatig voor dat ook kortharen zichzelf niet meer kunnen verzorgen door bijvoorbeeld ouderdom of ziekte en in de klit raken of zelfs vervilten. Ook voor hen is het heerlijk als regelmatig de onderwol eruit gehaald wordt of dat ze geschoren worden.

Kortom, ik ben gek op dieren, vooral katten en ik ben blij dat ik van een hobby mijn werk heb kunnen maken. 

Bent u nieuwsgierig geworden heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact op. Door mijn werk met klant en dier ben ik zeer beperkt bereikbaar. Overal het algemeen reageer ik binnen 5 werkdagen op uw mail. Pluis werkt niet op zondagen en hanteert haar eigen agenda.

Pluis is telefonisch zeer beperkt bereikbaar door het werk dat zij uitvoert!